Alles over winkels

Categorie: Geen categorie (pagina 1 van 1)

Bouwmaterialen bij PontMeyer

Ben je aan het klussen of verbouwen? Dan heb je natuurlijk bepaalde materialen en apparaten nodig. Je kunt dan bijvoorbeeld terecht bij Pontmeyer. Dit is een groothandel in bouwmaterialen met 48 vestigingen en 750 vakmensen. Je kunt terecht voor spullen als hout, bouwmaterialen en gereedschap. Zij hebben een erg uitgebreid assortiment. Je kunt hier gemakkelijk online bestellen maar je kunt natuurlijk ook naar een van de vestigingen. 

Hout bij PontMeyer

Je bent hier aan de juiste adres om goede kwaliteit hout te kopen. Zij hebben vele soorten hout te koop. Denk aan vurenhout, steigerhout, tuinhout en douglas. Vurenhout is de meest verwerkte naaldhoutsoort in Nederland. Dit is daarnaast ook de hoogste kwaliteit kwaliteit. Hout kun je tegenwoordig ook snel, makkelijk en veilig online bestellen. Zo kun je gemakkelijk hout bemachtigen zonder er de deur voor uit te hoeven gaan. De kwaliteit van een aantal soorten hout zijn vastgelegd in de Kwaliteitseisen voor hout (KVH). Hierbij worden eisen gesteld aan belangrijke kenmerken. 

Plaatmateriaal 

Daarnaast bieden ze een brede keuze uit plaatmaterialen. Denk aan platen voor hoog repeterende betonbekisting, carrosseriebouw en meubelindustrie. Er zijn vele plaatsoorten beschikbaar en elk met hun eigen bepaalde kenmerken en toepassingen. Platen voor zowel kleine klussen als grote bouwprojecten. Ook kan PontMeyer de platen voor je op maat zagen met afgewerkte randen en oppervlaktebehandelingen. Zij leveren alleen maar plaatmaterialen die voorzien zijn van milieucertificaten.

Deuren

Ook vind je bij PontMeyer deuren die passen bij elk interieur. Een binnendeur is een waardevol onderdeel van je interieur. Door het brede assortiment aan binnendeuren en buitendeuren is er altijd wel een bepaalde stijl die past bij jou smaak en stijl. De collectie bestaat uit brandwerende deuren, luxe binnendeuren maar ook boarddeuren.In de vestigingen van PontMeyer kun je je laten inspireren. De vakspecialisten kunnen je voorzien van een passende deur. 

Alles voor je tuin

Ook voor je tuin ben je aan het juiste adres. Denk aan tuinhout om zelf een mooie schutting of terras te maken. Of juist kant- en-klare tuinschermen, blokhutten of terrasdelen. Deze onderdelen kun je allemaal ook heel gemakkelijk online bestellen. De medewerkers kunnen je adviseren over de materialen die je het beste kunt gebruiken voor de tuin en over de verwerking en montage. 

Gereedschap

Goed gereedschap is tijdens klussen natuurlijk onmisbaar. Daarom vind je bij hen ook een groot assortiment aan gereedschap, accessoires en machines. Denk bijvoorbeeld aan zaagmachines, schuurmachines, slijpmachines en mengmachines als elektrisch gereedschap. Daarnaast vind je onder andere boren en beitels, zaagbladen, schuurpapier en frezen als toebehoren. Daarnaast is er ook veiligheidskleding te verkrijgen. 

 

 

Een USB kabel verbindt!

Wanneer je twee apparaten met elkaar wilt verbinden, heb je vaak een USB kabel nodig. Maar hoe kom je aan zo'n kabel en welke heb je precies nodig? Is het slim om een paar meter extra kabel te gebruiken of moet je precies pas hebben? Zoveel vragen en dat over een kabel die werkelijk iedereen al lang in huis heeft. Want een leven zonder een USB kabel? Dat is door alle techniek om ons heen, al bijna niet meer mogelijk!

Een USB kabel bestel je online

Kijk, dat is alvast gemakkelijk. Sterker nog, als je op de link hierboven klikt, kom je direct uit bij dé online kabelshop van Nederland. Hier hebben ze USB kabels in alle soorten en maten. Want, je zou het niet zeggen, er zijn verschillende soorten USB kabels. Het is dus van belang dat je goed kijkt naar de in- en uitgangen op je apparatuur voor je een USB kabel bestelt. Kom je er niet helemaal uit? Dan zit de klantenservice voor je klaar. Zij kunnen je precies vertellen welke kabel jij nodig hebt. Hoe handig is dat? En je hoeft er niet eens de deur voor uit!

Een extra lange kabel of juist niet?

Een extra lange kabel betekent dat de data er langer over doet om het doel te bereiken. Ook is de kans op kabelbreuk bij een extra lange kabel groter. Niet omdat de kwaliteit minder is, maar omdat de kans groter is dat de kabel in de weg ligt en je er over struikelt, met je bureaustoel overheen rijdt of door andere oorzaken. Het is dus verstandig om een kabel te selecteren die precies pas is. Zo verbindt je apparatuur op de meest onopvallende manier en zorg je voor de snelst mogelijke verbinding.

Een kabeltje hier en een kabeltje daar

Als je, net als ik, net verhuisd bent, dan weet je het wel. Uit ieder laadje komen kabeltjes tevoorschijn. Kabels waarvan je geen idee hebt waar ze van zijn of wat je er mee moet. Het is dan slim om deze kabels op te rollen (niet te strak!) en in een mandje te doen. Iedere keer als je een kabel nodig hebt, kun je even in het mandje kijken om te checken of je precies dat kabeltje zelf op voorraad hebt. Is dat niet het geval? Dan bestel je je nieuwe kabel heel gemakkelijk en heel snel gewoon online. Weet je na een jaar nog niet waar de kabeltjes van zijn? Dan wordt het tijd om ze weg te kieperen. Je komt er dan toch niet meer achter.

Een graafmachine aanschaffen: Waar moet ik op letten?

Ben jij van plan om een nieuwe graafmachine aan te schaffen voor bouwprojecten, een terrein te effenen of misschien wel om vrachtwagens te laden? Natuurlijk wil je dat een graafmachine duurzaam is, een lange levensduur heeft, betrouwbaar en efficiënt is en gebruiksvriendelijk is. En ook zeer belangrijk is om een graafmachine te kopen voor een eerlijke prijs. Door een tweedehands graafmachine te kopen bespaar je al een hoop geld, maar maakt de aanschaf van een graafmachine misschien nog wel lastiger. In deze blog delen we tips waar je op kunt letten bij het aanschaffen van nieuwe graafmachines

 

Werkzaamheden

Ten eerste moet je duidelijk weten waarvoor je de graafmachine gaat gebruiken en voor welke tijdsduur. Als je een graafmachine nodig hebt voor een korte tijd kan het wenselijk zijn om de machine te leasen. En verder moet je weten welke middelen er beschikbaar zijn om de graafmachine te vervoeren: een vrachtwagen, bus of grote aanhanger? 

 

Motorvermogen en hydrauliekpomp 

Natuurlijk is het vermogen van de motor zeer belangrijk bij het aanschaffen van een graafmachine, maar daarnaast zijn ook andere dingen cruciaal. Let bijvoorbeeld op de samenwerking tussen de hydraulische pomp, hydraulische stuurventielen, dikte van de cilinders en de beweeglijkheid van de graafarm. Dit alles samen bepaald de kracht van de graafmachine. 

 

Gewichtsklasse

Er zijn oneindig veel graafmachines te vinden met verschillende gewichtsklassen. Een 2.5 ton wegende graafmachine is bijvoorbeeld erg populair onder de tuiniers. Deze variant mag ook nog vervoerd worden met een aanhanger en daarvoor heb je dus geen groot rijbewijs nodig. Machines zwaarder dan 15 ton hebben een enorme kracht en zijn geschikt voor zware grond klussen. 

 

Gebruiksvriendelijkheid 

De bestuurder moet zich aangenaam en comfortabel voelen in de cabine. Ook moeten zij veilig kunnen werken in de omgeving. Door wet en regelgeving voldoen graafmachines aan steeds hogere eisen en zijn de graafmachines op de markt bijna altijd voorzien van vele gemakken. Wanneer je een tweedehands graafmachine gaat kopen is het wel noodzakelijk om te letten op alle details zoals een gepositioneerde uitlaat en een veiligheids signaleringssysteem. 

 

Duurzaamheid 

Zoals eerder vermeld worden er steeds hogere eisen gesteld wat betreft wet- en regelgeving. Het is dan ook verstandig om een graafmachine te kopen die voldoet aan de recente milieu eisen. Zo voorkom je dat de graafmachine straks niet meer gebruikt kan worden en je dus weer een nieuwe moet aanschaffen. Voor graafmachines waarbij het motorvermogen onder de 19 kW ligt zijn er geen specifieke eisen voor vastgesteld. Om de schade aan het milieu te beperken zie je nu ook steeds vaker elektrische graafmachines op de markt. 

Geen excuus meer om niet te sporten!

Deze week hebben we gehoord dat we nog drie weken verlenging krijgen wat betreft de quarantaine. Veel mensen vervelen zich, maar er openen ook nieuwe deuren. Nu heb je geen excuus meer om niet te gaan sporten! Veel mensen werken thuis en hebben daarom nog minder lichaamsbeweging. Genoeg redenen om te gaan sporten dus. In deze blog delen we een aantal sportactiviteiten wat je kunt gaan doen tijdens quarantaine. 

 

Wandelen 

Wat betreft het weer hebben we de afgelopen weken zeker geluk gehad. Een frisse neus halen is erg belangrijk voor ons. Stippel daarom een wandelroute uit en ga naar buiten. Natuurlijk is het wel de bedoeling dat je alleen gaat of met het huishouden. Als je in je eentje lopen saai vind, dan kan je een lekkere spotify lijst opzetten of luister eens naar een Podcast. Daar zijn er ook genoeg van te vinden en het is weer eens iets anders dan muziek! 

 

Een rondje fietsen

Heb je alle wandelroutes in de omgeving nu wel gezien? Pak de fiets zodat je iets verder van huis weg kunt. Voor de mensen die niet zoveel van fietsen houden is een elektrische fiets een goede oplossing. Je blijft toch in beweging en je kunt nog veel meer kilometers afleggen. Kies voor een sportieve elektrische fiets zoals de cube elektrische fiets van Fietsvoordeelshop.nl. De motor van de fiets bevindt zich in het midden in plaats van een accu op de bagagedrager. Een echte stoere en sportieve fiets dus! 

 

Home workouts 

Het internet en vooral social media staan er vol mee. Kijk op Instagram en volg toffe mensen die vaak home workouts delen of zoek er eentje op Youtube. Maak een schema voor jezelf en wissel het bovenlichaam af met het onderlichaam. Zo kun je iedere dag sporten zonder blessures op te lopen. Hoe fit kom jij deze quarantaine uit?

 

Circuit training

Ben je al een ervaren sporter en kun je zelf je trainingen maken? Maak een circuit training! Er zijn meerdere manieren hoe je een circuit training in kunt delen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een aantal oefeningen een x aantal keer te herhalen of doe iedere oefening een bepaalde tijd. Dit is een goede vorm van HIIT training en daardoor verbrand je super veel calorieën. HIIT staat namelijk voor High Intensity Training waarbij jij je hartslag voor een bepaalde tijd omhoog werkt en voor een korte tijd rust. Bijvoorbeeld het eerste rondje bestaat uit:

 • Squats

 • Deadlift

 • Jumping jacks

 • Mountain climbers

 • Burpees

 

Voer iedere oefening 45 seconden lang uit en 15 seconden rust. Herhaal het hele circuit in totaal 3 keer totdat je doorgaat naar het volgende circuit. 

 

Wie heeft er nog meer een leuke manier van sporten uitgevonden tijdens quarantaine? Deel het in de comments!

Gevoel voor mode ontwikkelen

Heel veel mannen besteden niet zoveel aandacht aan hun kleding en outfits. Zeker in vergelijking met vrouwen die toch vaak graag gaan shoppen en geïnteresseerd zijn in mode zijn mannen toch vaak een stuk minder modebewust. Dit is vaak niet omdat het mannen niet kan schelen hoe ze gekleed gaan maar omdat ze niet weten waar ze precies moeten beginnen met het ontwikkelen van een gevoel voor mode. Kleding shoppen is voor veel mannen erg stressvol. Toch willen mannen wel graag stijlvol gekleed gaan. Ze zijn zich bewust dat dit goed is voor hun zelfvertrouwen en een positieve invloed zal hebben op hun professionele en romantische leven. Daarom bespreken we in dit artikel een aantal tips voor mannen om een gevoel van mode te ontwikkelen.

Lees over mode

Alhoewel je waarschijnlijk normaal in je vrije tijd andere tijdschriften of boeken leest is het toch een goed idee om interesse te gaan tonen in modetijdschriften. Op deze manier kun je beginnen met het leren over verschillende stijlen en hoe sommige kledingstukken samengaan. Je ontwikkelt als het ware een basiskennis. Vanuit hieruit kun je je eigen garderobe bekijken en zul je zien wat je niet meer gaat dragen en weg kan en welke kledingstukken goed samengaan.

Ga winkelen (online)

De volgende stap is om met je nieuwe kennis wat toevoegingen aan je garderobe aan te schaffen. Aangezien veel mannen er niet van houden om te gaan winkelen is het een goede oplossing om online te winkelen. Je zult dan eerst je maten op moeten nemen zodat je precies weet welke kledingmaten je moet bestellen. Dit scheelt een hoop weg om veel kleding die niet past weer terug te moeten sturen. Goede pas maat is misschien wel een van de belangrijkste aspecten van mode. Een goed zittend T-shirt zal betere mode zijn namelijk dan een veel te groot of klein pak. Er zijn tegenwoordig ook veel mogelijkheden om online shoppers in te huren die het werk voor je doen. Op deze manier kun je simpelweg voorbeelden geven wat voor stijl jij mooi vindt en zij zullen het werk voor je doen.

Schoenen en accesoires

Naast de kleding is het ook belangrijk om aandacht te besteden aan accessoires en je schoenen. Nette schoenen die je zowel voor werk als dagelijks gebruik kunt gebruiken zijn Hugo Boss schoenen. Je kunt deze bestellen bij van Arendonk. Denk bij accessoires aan bijvoorbeeld mutsen, hoeden, horloges, armbanden, kettingen enzovoorts. Accessoires kunnen een outfit compleet maken.

Kan ik een BKR registratie van mijn naam afhalen?

Een BKR registratie is een schuld dat op een naam geregistreerd staat. BKR is de afkorting voor Bureau Krediet Registratie. Het BKR bevindt zich in Gelderland, Tiel om precies te zijn. Als u een lening afsluit dan wordt dat bij dit bureau geregistreerd. Bij het afsluiten van een lening staat u positief of neutraal geregistreerd. Pas als u uw betalingsverplichtingen niet nakomt dan verandert dit in een negatieve registratie. Dit heeft als gevolg dat u geen nieuwe leningen kunt afsluiten zoals een lening voor een telefoon of zakelijk krediet. In dit artikel vertellen we meer over een negatieve BKR registratie en hoe u er vanaf kunt komen. 

 

Hoe ontstaat een negatieve registratie?

Zoals u net al kon lezen ontstaat een negatieve BKR registratie wanneer u uw financiële betalingsverplichtingen niet na kunt komen. Bijvoorbeeld bij het uitstellen van een maandelijkse betaling: credit card, doorlopend krediet, private lease contract, bankrekening etc. Bij een hypotheek wordt u negatief geregistreerd wanneer u na drie maanden uw betalingsverplichting niet bent nagekomen. Bij het BKR kunt u zelf opvragen onder algemene gegevens of u een dergelijke registratie achter uw naam heeft staan. 

 

Maar hoe kom ik er vanaf?

Wilt u een nieuwe lening afsluiten voor bijvoorbeeld een auto of de inrichting van uw huis maar wordt u gehinderd door een negatieve registratie? Natuurlijk is het mogelijk om er vanaf te komen. Dat doet u zo:

 • Vraag een BKR-overzicht op

 • Zorg ervoor dat u weet wat alle codes betekenen en welke krediet soorten er zijn

 • Ieder jaar verandert het reglement. Zorg ervoor dat u het juiste reglement erbij pakt.

 • Controleer uw overzicht op fouten.

 • Werk het betalingsmoraal uit. Kijk hierbij naar uw huidige kredietwaardigheid, die van het verleden en de toekomstige. Het betalingsmoraal moet u erg zorgvuldig uitwerken om serieus genomen te worden. 

 • Doe jurisprudentieonderzoek. Hierbij gaat u kijken naar uitspraken die in het verleden zijn gedaan met betrekking op BKR-registraties. Kijk zowel naar gewonnen als verloren zaken. Leer hiervan en beargumenteer uw eigen case op de juiste wijze aan het BKR.

 

Toch een auto leasen met een negatieve BKR?

Meestal is een auto leasen met een negatieve BKR niet mogelijk. Bij dealerleasing snappen zij dat het als ondernemer zijnde in sommige gevallen lastig kan zijn om op tijd te voldoen aan je betalingsverplichtingen. Omdat het verwijderen van een negatieve BKR registratie veel tijd kost, kunnen zij ondernemers in 80% van de gevallen tegemoet komen. Ook is het mogelijk om een shortlease contract af te sluiten, zodat u niet lang gebonden zit aan een contract. Dus ben jij een ondernemer met een negatieve BKR en op zoek naar een auto? Neem gauw een kijkje op de website. 

5 tips om de zomer door te komen met je hoortoestel

Het wordt alweer warmer buiten en de zomer staat voor de deur. Voor mensen met een hoortoestel kan dit nog wel eens vervelend zijn, want hoe ga je om met je gehoor en hoortoestel op deze warme dagen? In deze blog delen we tips zodat jij de zomer doorkomt met een hoortoestel. 

 

Voorkom beschadiging door zonnebrand

De UV straling is veel sterker geworden en daardoor is het nog belangrijker dat we onszelf goed insmeren. Maar pas op voor het hoortoestel! Zonnebrand bevat chemicaliën die het toestel kunnen beschadigen. Als je gaat smeren doe dan je hoortoestel uit. Was na het smeren je handen goed totdat ze weer creme vrij zijn, want dan kan je pas het hoortoestel opzetten. 

 

Pas op de hete zon 

Als jij je hoortoestel niet op hebt, pas dan op dat het niet ligt te branden in de zon. Het toestel kan dan heel heet worden en ook dit zorgt voor beschadiging. Laat het daarom niet op de vensterbank liggen of in de auto. 

 

Neem je reserve onderdelen mee tijdens een tripje 

In de zomer is het natuurlijk tijd voor een welverdiende vakantie of een weekendje weg. Om samen met je gezelschap gezellig te kunnen kletsen onder het genot van een hapje en drankje moet je ervoor zorgen dat je alle spullen bij je hebt. Zet je oplader, extra batterijen en oorsmeerfilter maar alvast op je inpaklijst zodat je het niet kunt vergeten mee te nemen. 

 

Water en een hoortoestel gaan niet samen

Wil je even afkoelen in het water? Voorkom waterschade en doe daarom voor het zwemmen je hoortoestel uit. Vooral oude apparaten kunnen hier niet tegen. Nieuwe hoortoestellen kunnen meestal wel een half uur tegen water bij een diepte van 1,5 meter. Een nieuw hoortoestel kopen kan wellicht een goede optie zijn zodat je niet te veel na hoeft te denken voor je het water inspringt op een warme zomerdag. 

 

Kijk wel uit voor zoutwater. Als zout water opdroogt ontstaan er zoutkristallen en die zullen het hoortoestel beschadigen. 

 

Met het vliegtuig op vakantie

Als je met het vliegtuig op vakantie gaat kunnen de hoogteverschillen enorme druk op de oren geven. Vooral als je verkouden bent of overtollig oorsmeer kan het voor pijnlijke oren zorgen. Als je vaak last hebt van je oren tijdens het vliegen zullen wij je adviseren om voor vakantie even langs de dokter te gaan. De dokter kan wellicht je oren uitspuiten en zo heb je minimaal last van pijnlijke oren tijdens het vliegen. Ook kan het helpen om gehoorbescherming te dragen tijdens het landen en opstijgen. Of neem een kauwgompje mee. Het kauwen van kauwgom helpt de oren namelijk te klaren.