Ben je aan het klussen of verbouwen? Dan heb je natuurlijk bepaalde materialen en apparaten nodig. Je kunt dan bijvoorbeeld terecht bij Pontmeyer. Dit is een groothandel in bouwmaterialen met 48 vestigingen en 750 vakmensen. Je kunt terecht voor spullen als hout, bouwmaterialen en gereedschap. Zij hebben een erg uitgebreid assortiment. Je kunt hier gemakkelijk online bestellen maar je kunt natuurlijk ook naar een van de vestigingen. 

Hout bij PontMeyer

Je bent hier aan de juiste adres om goede kwaliteit hout te kopen. Zij hebben vele soorten hout te koop. Denk aan vurenhout, steigerhout, tuinhout en douglas. Vurenhout is de meest verwerkte naaldhoutsoort in Nederland. Dit is daarnaast ook de hoogste kwaliteit kwaliteit. Hout kun je tegenwoordig ook snel, makkelijk en veilig online bestellen. Zo kun je gemakkelijk hout bemachtigen zonder er de deur voor uit te hoeven gaan. De kwaliteit van een aantal soorten hout zijn vastgelegd in de Kwaliteitseisen voor hout (KVH). Hierbij worden eisen gesteld aan belangrijke kenmerken. 

Plaatmateriaal 

Daarnaast bieden ze een brede keuze uit plaatmaterialen. Denk aan platen voor hoog repeterende betonbekisting, carrosseriebouw en meubelindustrie. Er zijn vele plaatsoorten beschikbaar en elk met hun eigen bepaalde kenmerken en toepassingen. Platen voor zowel kleine klussen als grote bouwprojecten. Ook kan PontMeyer de platen voor je op maat zagen met afgewerkte randen en oppervlaktebehandelingen. Zij leveren alleen maar plaatmaterialen die voorzien zijn van milieucertificaten.

Deuren

Ook vind je bij PontMeyer deuren die passen bij elk interieur. Een binnendeur is een waardevol onderdeel van je interieur. Door het brede assortiment aan binnendeuren en buitendeuren is er altijd wel een bepaalde stijl die past bij jou smaak en stijl. De collectie bestaat uit brandwerende deuren, luxe binnendeuren maar ook boarddeuren.In de vestigingen van PontMeyer kun je je laten inspireren. De vakspecialisten kunnen je voorzien van een passende deur. 

Alles voor je tuin

Ook voor je tuin ben je aan het juiste adres. Denk aan tuinhout om zelf een mooie schutting of terras te maken. Of juist kant- en-klare tuinschermen, blokhutten of terrasdelen. Deze onderdelen kun je allemaal ook heel gemakkelijk online bestellen. De medewerkers kunnen je adviseren over de materialen die je het beste kunt gebruiken voor de tuin en over de verwerking en montage. 

Gereedschap

Goed gereedschap is tijdens klussen natuurlijk onmisbaar. Daarom vind je bij hen ook een groot assortiment aan gereedschap, accessoires en machines. Denk bijvoorbeeld aan zaagmachines, schuurmachines, slijpmachines en mengmachines als elektrisch gereedschap. Daarnaast vind je onder andere boren en beitels, zaagbladen, schuurpapier en frezen als toebehoren. Daarnaast is er ook veiligheidskleding te verkrijgen.