Op zoek naar een origineel en persoonlijk cadeau? Met zelf telefoonhoesje maken kan je zelf een telefoon cover ontwerpen. Op zoek naar een cadeautje voor je vriend? Of een verrassing voor moederdag? Zoek je zelf een uniek telefoonhoesje voor jouw smartphone? Met een persoonlijk telefoonhoesje maak je gegarandeerd iemand blij!

Bescherm je telefoon in style

Tegenwoordig kan niemand meer zonder smartphone. Je hebt hem altijd bij je. Het is een voorwerp dat je veel, vaak en intensief gebruikt. Des te belangrijker dat je telefoon er leuk uitziet! Bovendien is een telefoon een heel persoonlijk voorwerp. Er staan veel persoonlijke gegevens in. Wat past er beter bij een persoonlijk waardevol bezit dan een stijlvol persoonlijk hoesje om het in te beschermen? Bij case24 kan je gemakkelijk en snel zelf een telefoonhoesje maken. Zo heeft jouw telefoon een persoonlijke en stijlvolle bescherming!

Zelf telefoonhoesje maken als cadeau

Als je zelf een telefoonhoesje gaat maken, kun je precies kiezen hoe deze eruit gaat zien. Op zoek naar een origineel en persoonlijk cadeau? Geef iemand een telefoonhoesje met een foto erop van jullie samen. Een telefoonhoes met een foto is ook een erg leuk cadeau als iemand voor langere tijd weggaat. Zo draagt een vriend, vriendin, familielid of partner toch nog altijd een stukje van jullie samen bij zich. Bovendien heb je een telefooncase met foto snel in huis. Bij bijvoorbeeld case24 wordt deze dezelfde dag nog verzonden.

Een persoonlijke telefoon cover

Een hoesje is ook zeer geschikt als geschenk voor iemand die zijn of haar telefoon wel wat beter zou mogen beschermen. We kennen allemaal wel die ene vriend of vriendin met een telefoonscherm vol barsten. Een cover voor een telefoon is dan niet alleen een origineel, maar ook een praktisch cadeau.

Maak jouw hoesje helemaal naar wens

Naast een foto kan je natuurlijk ook een tekst of een andere afbeelding op een hoesje laten drukken. Is er bijvoorbeeld een bepaalde quote die je erg mooi vindt? Of een babyfoto waar je goede herinneringen aan hebt? Door zelf telefoonhoesje maken kan je de beschermhoes van je telefoon helemaal vormgeven naar jouw wens. Alle afbeeldingen die je in kan scannen, kan je namelijk ook op het hoesje laten drukken. Denk bijvoorbeeld aan een hoesje met een kindertekening, of een telefoon cover met een concertticket erop afgedrukt waaraan je zulke mooie herinneringen hebt. Met zelf telefoonhoesje maken heb je gegarandeerd een hoesje waar je lang plezier van zal hebben.