Het is een rare periode waarin wij nu zitten. We hebben te maken met diverse maatregelen omtrent de corona crisis. Veel van ons moeten noodgedwongen thuis werken en daar komt nogal wat bij kijken. Veel mensen zijn namelijk niet gewend om thuis te werken en hadden voorheen thuis ook nog nooit een specifieke plek gecreëerd om te werken. Daar is voor velen nu verandering in gekomen. Sommigen hebben de mogelijkheid om wat spullen en apparatuur van kantoor mee naar huis te nemen, echter heeft niet iedereen de beschikking over die mogelijkheid. Daarom is het voor anderen van groot belang om zelf op zoek te gaan naar de juiste benodigdheden zodat je thuis gelijk aan de slag kunt. Je zult een goede bureaustoel en een tafel moeten hebben zodat je over een optimale zithouding beschikt. Verder kun je nog nadenken over verschillende accessoires die bevorderlijk zijn voor het thuis werken.

Beschik over de juiste apparatuur

Naast een goede laptop of pc kun je nog kijken naar andere apparatuur die handig kunnen zijn voor je werkplek. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een draadloze koptelefoon, een nieuwe webcam of bepaalde audio apparatuur. Daarnaast zijn er ook verschillende online tools waar je gebruikt van kunt maken. Vooral voor mensen die online traingingen of online evenementen verzorgen komen deze tools goed van pas. Met de juiste tools zorg je ervoor dat je werk niet stil gaat staan, maar dat je gewoon de draad weer kunt oppakken.

Het huren van sommige tools

Sommige tools hoef je niet gelijk te kopen, maar je kunt deze ook huren. Op die manier ben je wat minder geld kwijt en kun je wat kosten besparen. Vooral voor mensen die online evenementen verzorgen is een livestream een goede oplossing. Nu hoef je niet gelijk een livestream pakket te kopen, maar kun je ook tijdelijk een livestreaming huren. Voor de livestream kun je nog bijvoorbeeld gebruik maken van speciale attributen zoals een confetti kanon of kun je zelfs droogijs kopen voor een extra sfeer. Op die creatieve manier kun je online alsnog een gaaf evenement verzorgen voor je publiek en met zulke speciale attributen kun je je evenement onderscheiden van anderen.

Locatie partner

Als persoonlijke audiovisuele partner kan Luxonos de complete inrichting van uw locatie verzorgen. Luxonos kan alle techniek voor evenementen verzorgen die plaatsvinden op uw locatie. Lees meer op luxonos.nl