Weet je even niet wat je moet doen thuis? Wij hebben een aantal leuke ideeën op een rijtje voor je gezet, zodat je gemakkelijk wat leuke dingen kan gaan doen. Daarnaast is het natuurlijk leuk om deze dingen is uit te proberen wanneer je even wat vrije tijd hebt.

Ga picknicken in huis!

Zet een picknickdeken en een mand met eten neer en eet je diner alsof je aan het picknicken bent. Alleen al variatie in uw gezinsleven brengt u als familie-eenheid dichter bij elkaar. Dergelijke evenementen zijn vaak de katalysator voor een leuke avond.

Leer jezelf nagellakken 2.0

Nagelkunst is nu ‘het’ ding. Je ziet overal mensen met hun mooie nagels. Met wat geduld kun je dit thuis leren doen. Besteed tijd aan het oefenen hiervan. U kunt hiervoor kits en tools vinden bij warenhuizen en drogisterijen. Het is ontspannend om rond nagels te schilderen en de resultaten te vergelijken.

Maak een kinderhoek in de woonkamer

Knutselen is een leuke – en laten we eerlijk zijn – rommelige activiteit thuis. De kleurpotloden, de markeringen, de verf en voor jullie dappere zielen die het toelaten, de glitter. Om de mooie puinhoop binnen te houden, moet je een aangewezen gebied maken voor je kinderen. Voeg een plat werkoppervlak toe en hang een pen of prikbord om de meesterwerken van uw kind te laten zien. Stop de rest van de spullen in verschillende lades, en klaar is kees! Alles ziet er netjes uit en je hebt minder last van rondzwervende dingen (wel even leren dat de kinderen hun spullen zelf moeten opruimen).

Je eigen haar stylen/verven

Heb je het ooit wel is gedaan? Je eigen haar geverfd? Het is in iedergeval belangrijk dat je jouw haren goed verzorgd. Met Kerastase zorg je ervoor dat jouw haar goed en verzorgd blijft. Dit heeft niet alleen een positief effect op je haar maar ook op je uitstraling.

Maak een gezinsfotoboek

Heb je een gezin thuis? Dan kan het een leuk idee zijn om een fotoboek te ontwerpen met als hoofdonderwerp jullie zelf! Naast dat dit een leuke herinnering is voor iedereen, is het vooral leuk om het te laten zien aan mensen die langskomen. De mensen die jou goed kennen die zullen vaak een verhaal bij bepaalde foto’s hebben maar de mensen die je wat minder vaak spreekt, die zullen je door het fotoboek een stuk beter leren kennen. Schroom niet om wat gekke foto’s ertussen te stoppen!